Vad kostar Workplace from Meta?

Vad kostar Workplace from Meta?

Läs mer om vad Workplace från Meta kostar, vilket implementeringspaket som passar ditt företag och varför du bör köpa via Cloudworks.

Workplace from Meta är en användarvänlig och lättanvänd intern samarbets- och kommunikationsplattform för företag. Verktyget finns tillgängligt på mobil och dator och engagerar och förenklar samarbetet inom hela organisationen. Workplace är också effektivt för företag som har många anställda som inte arbetar på kontoret, till exempel butiksanställda, hantverkare och dörrförsäljare.

Läs mer om hur Workplace från Meta kan förbättra den interna kommunikationen och företagskulturen i en organisation här.

Varför köpa Workplace från Meta via Cloudworks?

Fördelen med att köpa licenser genom oss är att vi blir din nordiska kontaktpunkt för eventuella frågor eller ändringar. Dessutom kommer du som kund hos oss att prioriteras när du behöver teknisk eller organisatorisk hjälp.

Om du köper licenser för Workplace direkt från Meta anger du ditt företags kortuppgifter i lösningen. Ett månadsbelopp dras sedan automatiskt från ditt bankkonto. Om du köper licenserna via Cloudworks får du en månadsfaktura och det kan finnas utrymme för prisförhandlingar.

Vi hjälper dig med ett lyckat genomförande

Oavsett om du vill köpa licenser genom oss eller inte hjälper vi dig gärna att implementera Workplace. Genom god planering i förväg säkerställs engagemang och full nytta av verktyget.

Workplace gjengen

Våra förändringsledare och tekniska konsulter har gedigen erfarenhet av att genomföra Workplace för både privata och offentliga organisationer i Norge och utomlands. Därför vet vi vad som krävs för att lyckas med Workplace..

Plattformen utvecklas och förbättras kontinuerligt. Vårt entusiastiska team har arbetat med Workplace från första början och har alltid aktuell expertis och koll på de senaste nya. Som Workplace-partner har vi ett nära samarbete med Meta och ser till att våra kunder prioriteras.

Våra implementeringspaket

Hur mycket hjälp du behöver beror både på din organisations storlek och din interna kapacitet. Vi anpassar oss till dina behov och kan hjälpa till med alla aspekter av implementering och drift, förändringshantering, utbildning, funktionellt och tekniskt genomförande. Vi kan också hjälpa dig med identitets- och åtkomsthantering, molnsäkerhet och SaaS-tillämpningar.

Läs mer om hur du lyckas med förändringshantering när du implementerar Workplace from Meta

Vi arbetar med tre olika implementeringspaket: Quick Launch, Popular och Premium.

Quick launch

Vår Quick Launch lansering rekommenderas för företag som har egna resurser för att driva implementeringen. Paketet kostar 50 000 NOK exkl. moms.

Popular

Det implementeringspaket som vi kallar Popular är det som de flesta av våra kunder väljer. Det rekommenderas för företag som behöver en del hjälp och samtidigt kan skapa innehåll i kanalen själva. Popular kostar 200 000 NOK exkl. moms..

Premium

Rekommenderas till företag med över 500 anställda eller med begränsade resurser för att arbeta med implementeringen. Premium kostar 400 000 NOK exkl. moms.

Läs mer om vad de olika paketen omfattar

Vad kostar licenser för Workplace?

Licenskostnaden för Workplace från Meta baseras på antalet anställda och är $4 dollar per anställd/månad. Prismodellen kallas Workplace Core och innehåller en fullfjädrad plattform som är rik på funktionalitet. Verktyget är avsett för alla anställda, även de som inte har ett typiskt kontorsarbete, till exempel butiksanställda, servitörer och servitriser eller hantverkare. För stora volymer finns det möjlighet till rabatter.

Ytterligare funktioner, som utökad support direkt från Meta för större organisationer med mer sofistikerade behov, finns tillgängligt för en extra avgift.

Om ditt företag är en ideell organisation får du rabatterade licenskostnader.

Licenspaketet Workplace ♥ Okta

När du implementerar Workplace behöver du samtidigt ansluta verktyget till en lösning för identitetshantering. Vi erbjuder ett licenspaket som kombinerar licenser för både Workplace och Okta och dessutom inkluderar stöd för implementering av Oktas IAM-lösning för Workplace.

Varför ska du ansluta Workplace from Meta till en lösning för Identity Management och vad är det egentligen?

Cloudworks är din implementeringspartnerr

På Cloudworks har vi den expertis du behöver hos en implementeringspartner för att säkerställa en lyckad lansering. Oavsett vilka lösningar du väljer att satsa på så brinner vi för att få Workplace att fungera för dig. Kontakta oss å kan vi diskutera dina behov och hur vi bäst kan hjälpa dig.