Okta logo

Okta

Oktas ledande molnbaserade tjänst för Identity and API Access Management är en mycket funktionsrik och användarvänlig säkerhetslösning som lämpar sig väl för både enkla och mycket komplexa scenarier.
Auth0 by Okta_logo grey

Auth0 by Okta

Auth0 och Okta har gått samman för att bygga en bättre lösning för Kundidentitet (CIAM). Plattformen för utvecklare är enkel att integrera. Den bidrar till att skapa goda kundupplevelser genom att effektivisera inloggning till företagets appar. Systemet hanterar autentisering och ger dig enkel översikt över användarens profil och data.
NetIQ by opentext_logo grey (1)

NetIQ by OpenText

NetIQ by OpenText (tidl. Micro Focus) har en omfattande portfölj av ledande säkerhetsprodukter som också täcker alla behov inom Access Management, Lifecycle Management och Identity Governance.
BeyondTrust logo grey

BeyondTrust

BeyondTrust är en ledande leverantör av lösningar för hantering av privilegierad åtkomst, Privileged Access Management (PAM), och cybersäkerhet. Deras omfattande plattform skyddar organisationer mot interna och externa hot genom att kontrollera åtkomsten till känsliga system och data.
Saviynt_grey

Saviynt

Saviynt levererar ledande molnbaserade Enterprise Identity Governance-lösningar med omfattande och användarvänliga funktioner för effektiv hantering av åtkomst till applikationer och data.
One Identity grå logo

One Identity

One Identity erbjuder en homogen och modulär lösning för identitets- och åtkomsthantering. Lösningen säkerställer centraliserad kontroll och effektivitet över hela organisationen, med säker åtkomst och hantering av identiteter i lokala, moln- och hybridmiljöer.
Microsoft logo

Microsoft

Microsoft Entra ID (tidigare Azure AD) och Microsoft Identity Manager (MIM) riktar sig särskilt till kunder som föredrar Microsoft-teknik. Plattformarna kan användas separat eller tillsammans för end-to-end identitetshantering av både moln- och lokala plattformar.
Sailpoint logo

SailPoint

SailPoint erbjuder ledande molnbaserade och på-plats Governance-lösningar med rik och användarvänlig funktionalitet för åtkomsthantering av applikationer och data.
Signicat logo

Signicat

Signicat är en ledande leverantör av elektroniska ID-lösningar i Europa. Ett elektroniskt ID (e-legitimation) låter kunderna verifiera sin identitet på ett bekant sätt och används i allt högre grad för att säkra digitala processer.
Meta logo

Meta (tidigare Facebook)

Meta levererar Workplace, den interna samverkans- och kommunikationsplattformen för företag. Verktyget är användarvänligt och lätt att implementera. Det förenklar samarbete genom hela organisationen – oavsett befattning och vart de anställda befinner sig.

ANDRA TEKNIKLEVERANTÖRER

Våra konsulter har även djupgående expertis kring andra teknikleverantörers produkter och lösningar. Om du behöver råd eller teknisk hjälp är det bara att kontakta oss för att diskutera hur vi bäst kan hjälpa till.

Symantec-Broadcom-logo_grey

Broadcom Symantec (tidigare CA technologies)

Den tidigare CA Security-verksamheten är nu en del av Symantec Enterprise Division av Broadcom. Som tidigare CA-partner stödjer Cloudworks användare av dessa plattformar, vissa som är bland de största installationerna i Norden.
IBM logo

IBM

IBM är en av de äldsta teknikleverantörerna och deras identitetslösning är vanlig hos större globala organisationer. Med IBM Security Verify Access (tidigare ISAM) erbjuder de en hybrid Access Management-lösning.