Okta har blivit erkänt som ledande inom Zero Trust Security

Skydda IT-miljöer och möjliggör digital transformation


Lita aldrig på något, verifiera alltid

Ge åtkomst till data baserat på kontext, "least-privilege" och stark autentisering istället för antagen förtroende.

En Zero Trust-säkerhetsstrategi ser till att endast rätt användare får rätt behörigheter utan att göra inloggningen mer komplicerad för dina anställda, partners eller kunder.


Läs mer om Zero Trust

Automatisera identitetsprocesser i stor skala

Skapa kraftfulla arbetsflöden enkelt i en kodfri miljö och anpassa identitetsprocesser efter dina specifika behov.

Arbetsflöden kan kopplas till vilket offentligt API som helst. De kan utlösas av en mängd olika händelser, som till exempel användarens egenregistrering, schemaläggas och till och med utlösas av vilken tredjepartsapp som helst.

 

Läs mer om Okta Workflows

Lösenordsfri autentisering

I en tid där de flesta hackerrelaterade attacker utnyttjar svaga eller stulna lösenord är det dags att ersätta lösenord med biometriska identifierare och tokens. Dessutom ger lösenordsfri autentisering en friktionsfri inloggningsupplevelse för användarna.

Läs mer om lösenordsfri autentisering

TJÄNSTER VI ERBJUDER INOM OKTA

Okta Managed Services

Vi anpassar din verksamhets Okta-lösning efter era specifika behov, och vårt team står redo att assistera er när som helst på dygnet. Cloudworks' Okta Managed Services inkluderar:

  • Success Management: Vi ser till att ni effektivt når era mål och får optimal nytta av IAM-lösningen.
  • Support: Vi är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa till med eventuella utmaningar som kan uppstå.
  • Kickstart: Vi gör en grundlig genomgång av er Okta-lösning och presenterar en rapport med våra rekommendationer till förbättringar.
  • Konsulttjänster: Vi optimerar värdet av Okta-lösningen i din verksamhet.

 

Implementering och onboarding

Vi sätter upp Okta för produktion, integrerar med kundens driftsmiljö och applikationer, samt assisterar med användarupplärning. Våra erfarna projektledare och arkitekter kartlägger befintlig driftsmiljö och applikationer, samt utarbetar en implementeringsplan som tar hänsyn till kundens situation och behov. Vi tar över utrullningen av tjänsten i organisationen och ser till att användarupplevelsen är bra med hjälp av utbildningsmaterial och e-lärande.

Lösningsarkitektur

En bra lösningarkitektur säkerställer att den nya IAM-lösningen passar in i företagets befintliga teknologilandskap. Våra affärs- och lösningarkitekter tar hänsyn till företagets krav och utformar en realistisk plan mot bättre identitetsförvaltning och ökad säkerhet. På detta sätt identifierar vi kostnaderna och fördelarna med den föreslagna lösningen och rekommenderar en lämplig implementeringsstrategi.

Okta Proof of Concept (PoC)

Syftet med en PoC (Proof of Concept) är att prova IAM-lösningen från Okta i kundens miljö där lösningen integreras med befintlig infrastruktur och applikationer.

Vi hjälper företaget att testa de mest kritiska funktionerna för att säkerställa ett eventuellt investeringsbeslut.

 

Prøv-gratis

Prova gratis i 30 dagar

 

Vi har ett nära samarbete med Okta och våra konsulter har bred kompetens inom identitets hantering och Okta-lösningar.

Låt oss hjälpa dig komma igång med att prova Okta gratis i 30 dagar. Upptäck själv hur enkel, användarvänlig och funktionsrik identitetshantering lösningen är!


Boka gratis provperiod här