TJÄNSTER SOM VI ERBJUDER INOM MICROSOFT

Lösningsarkitektur

En bra lösningsarkitektur säkerställer att din nya IAM-lösning passar in i företagets befintliga tekniklandskap. Våra företags- och lösningsarkitekter tar hänsyn till dina företagskrav och utvecklar en realistisk plan för bättre identitetshantering och ökad säkerhet. Vi identifierar på så sätt kostnaderna och fördelarna med den föreslagna lösningen och rekommenderar en lämplig implementeringsstrategi.

 

Ufuk och Joacim

Implementering och utveckling

Våra skickliga konsulter skräddarsyr projektet efter kundens verksamhet och mål och strävar efter att skapa värde för organisationen så tidigt som möjligt. Lösningen anpassas och integreras med relevanta system och applikationer. Kvalitetssäkring säkerställer att projektprocesserna ger förutsägbara leveranser av hög kvalitet. Vi ger i samband med detta viktig information längs vägen om relevant funktionalitet och underlättar användarvänlig utbildning.

Entra ID Managed Services

Vi anpassar din verksamhets Microsoft Entra ID-lösning efter era specifika behov. Vi är alltid tillgängliga för att lösa eventuella problem, oavsett när de uppstår. Cloudworks' Entra ID Managed Services inkluderar:

  • Success Management: Vi ser till att ni effektivt når era mål och får optimal nytta av Entra ID-lösningen.
  • Support: Med vår break-fix-support och snabba svarstid, är vi alltid tillgängliga för att lösa eventuella problem.
  • Kickstart: Vi gör en grundlig genomgång av er Entra ID-lösning och presenterar en rapport med våra rekommendationer till förbättringar.
  • Konsulttjänster: Vi optimerar värdet av Microsoft Entra ID i din verksamhet.

Om du vill diskutera möjligheter för ditt företag när det gäller Microsoft är du välkommen att boka ett möte direkt med Max Rosencrantz.

Klicka här för att boka ett möte i Max' kalender