Cloudworks i molnen i London

Cloudworks i molnen i London

Omgiven av kall vind och regn i huvudstaden är det värmande att tänka på den Londonresa som vi just har upplevt tillsammans. Vi har haft en långhelg där vi har knutit professionella och sociala kontakter med både partners och varandra. Inspirationen och energin är på topp och vi ser fram emot att dela detta med alla våra kunder och inte minst med varandra.

Dagen innan den officiella Cloudworks-resan började åkte ett par av oss över för att se U2-konserten på stan – samt göra de sista förberedelserna innan resten av kollegorna anlände. Att ha ett hemmakontor på ett hotell i London är något man snabbt kan vänja sig vid.

Ett förväntansfullt gäng

På torsdagen var det ett förväntansfullt gäng som möttes på Gardermoen. Det var en blandning av de som hade bott i London och de som kände till staden väl från tidigare resor. Dessutom fanns det flera som aldrig hade besökt London tidigare överhuvudtaget. Eftersom London är en stad som man snabbt blir förälskad i och som få tröttnar på var det den perfekta platsen för vår första utlandsresa tillsammans!

Dagfinn-Gaurav-Paulina-og-Nancy-på-flyet-til-London-1

Dagfinn, Gaurav, Paulina och Nancy förväntansfulla på planet till London

Okta bjöd oss på middag

Vår partner Okta, en av de ledande leverantörerna av molnbaserade produkter för identitets- och åtkomsthantering, bjöd in oss till den fantastiska restaurangen Crazy Bear Fitzrovia för den första kvällen. Stämningen var fantastisk och diskussionerna flödade över bordet mellan alla läckra rätter. En riktig "flygande start" på vår resa!

Okta-inviterte-på-middag

Tobias och Dot i Okta bjöd oss på en härlig middag på restaurangen Crazy Bear Fitzrovia

Flytande i molnet

Fredagen var på många sätt resans ultimata höjdpunkt och gav hela teamet en boost som knappast kan beskrivas i ord – och inte heller mätas i kronor och ören.

Tre av våra partner har kontor i London, och vi hade bra och inspirerande möten med dem. Vi valde att promenera mellan mötena i både sol och regn för att njuta av Londons gator samtidigt som vi diskuterade, skrattade och planerade Cloudworks framtid.

Cloudworks-på-møter-hos-Okta-1

Ernesto och Dot i Okta med oss efter dagens möten

I Förutom en spännande förmiddag på  Okta åkte vi också till Metas kontor i London för att diskutera det samarbete vi har med dem kring kommunikations- och samarbetsplattformen Workplace from Meta.

Hos-Facebook

En liten drink i baren på Meta tillsammans med Sophie, Jennifer, Nico och Mike som arbetar med Workplace

Sedan gick vi vidare till Netskope. De erbjuder lösningar för att säkra data i molnlösningar och är en av de ledande leverantörerna inom sitt område

Netskope

Bra diskussioner om Netskopes lösningar med Andy och Camilla

Stenfoten kom fram

Pumpade efter dagens påfyllning och höga på inspiration begav vi oss till den spännande restaurangen SushiSamba. Efter en snabb hissresa upp till 38:e våningen njöt vi av en fantastisk måltid med 360 graders utsikt över staden. Vi fortsatte att roa oss in i de sena timmarna på natten och ville egentligen inte att kvällen någonsin skulle ta slut.

Cloudworks-på-SushiSamba

Vi njöt på SushiSamba

Musikal och shopping

På lördagen samlades vi runt bordet för att sammanfatta fredagens möten med våra partner. Vi hade fått massor av spännande möjligheter att utveckla företaget vidare med alla tre. Efter bra diskussioner mellan oss kom vi fram till hur vi vill ta detta vidare i vårt arbete.

Resten av helgen ägnades åt sightseeing och shopping. Vi fortsatte att äta och dricka gott och flera avnjöt av musikalen The Wicked, samt kodknäckning på The Bletchley bar. Vi hade till och med ett födelsedagsbarn bland oss, och glasen höjdes för att fira Paulinas stora dag!

Gjengen-på-Bletchley-1

Kodbrytning i uniformer sätter stämningen

Rika på minnen

Vi är nu närmare varandra och ser fram emot vår julfest om bara några veckor! Och naturligtvis vår nästa företagsresa. Vart i världen vi ska åka vet vi inte – kanske blir det Las Vegas? Man kan väl i alla fall få hoppas?