Vi tar hand om din verksamhets IAM-lösning


Med Identity and Access Management (IAM) får din verksamhet de nödvändiga verktygen för att effektivt hantera identiteter och användaråtkomst. Det är dock viktigt att lösningen hanteras korrekt så att din verksamhet får full nytta av er investering.

Det kräver expertis, noggrant planerade processer och rutiner samt tillräckliga resurser för att säkerställa en stabil, robust och säker IAM-lösning.

Vi står redo att assistera din verksamhet med att optimera och hantera er IAM-lösning, för att säkerställa att ni har den mest robusta säkerhetsfundament möjligt.

Vi skräddarsyr din verksamhets IAM-lösning efter era specifika behov och står alltid redo att hjälpa till om några problem skulle uppstå!

CLOUDWORKS' MANAGED SERVICES

Success Management

Vårt Customer Success-team ser till att din verksamhet har de verktyg och det stöd som behövs för att effektivt nå era mål. Vi kontinuerligt anpassar och utvecklar IAM-lösningen så att ni kan maximera er investering. Det innefattar:

  • Technical Account Manager (TAM): En vanlig samarbetspartner och IAM-rådgivare som säkerställer att investeringen uppfyller förväntningar och krav.
  • Customer Success Manager (CMS): Säkerställer att vi möter aktuella IAM-behov och förutser framtida behov och krav för att säkerställa en sömlös och säker digital upplevelse för användarna inom din verksamhet.

Support

Vi är här för att hjälpa och stödja din verksamhet med IAM. Infrastrukturen är i trygga händer med vårt erfarna supportteam. Oavsett om det är en användare som söker hjälp eller tjänstavbrott, är vi alltid tillgängliga för omedelbar support.

Med vår omfattande erfarenhet löser vi snabbt eventuella problem och ser till att korrekt information alltid är tillgänglig för rätt användare.

Kickstart

Våra erfarna IAM-experter granskar noggrant din verksamhets IAM-lösning med fokus på säkerhet, prestanda och övergripande hälsa. På detta sätt säkerställer vi att lösningen fungerar smidigt.

Vi presenterar en detaljerad rapport och ger din verksamhet våra rekommendationer för ytterligare förbättringar och anpassningar av IAM-lösningen.

Konsulttjänster

I den ständigt föränderliga världen av identitets- och åtkomsthantering är kontinuerliga förbättringar inte bara viktiga, utan helt avgörande. Genom dessa förbättringar säkerställer vi att er IAM-strategi utvecklas i takt med de senaste hoten, tekniska framstegen och organisatoriska förändringarna.

Vårt erfarna team av IAM-specialister och skickliga utvecklare står redo att kontinuerligt anpassa IAM-lösningen till verksamhetens behov. Vi hjälper er att maximera värdet av IAM och se till att lösningen fortsätter att fungera optimalt.

Vill du höra mer om våra Managed Services?

Vi är specialiserade på de ledande IAM-lösningarna

Vi är specialiserade på ett brett utbud av de ledande IAM-lösningarna, inom vilka vi även erbjuder våra Managed Services.

Läs mer om: 

Erfarna IAM-specialister


Våra IAM-specialister och arkitekter anses vara några av de ledande säkerhetsexperterna i Norden.

Konsulterna utvecklar kontinuerligt sin kompetens genom att enbart arbeta med IAM-projekt, samt genom våra skräddarsydda program för kompetensutveckling och interna initiativ för kunskapsdelning. Dessutom bidrar det goda samarbetet med våra tekniska partners till att hålla oss uppdaterade om deras produkter och lösningar, samt trenderna inom området