Cloudworks har återigen lyckats bli ett gasellföretag!

Cloudworks har återigen lyckats bli ett gasellföretag!

Efter det krävande året 2020 med flitiga insatser från hela Cloudworks-gänget värmer det oss extra mycket att vi återigen har blivit ett gasellföretag. Det stärker vår övertygelse om att vi har tagit många steg i rätt riktning och ger oss en extra motivation i den fortsatta utvecklingen av företaget.

Cloudworks är ett gasellföretag 2020

Under 2019 var vi stolta och hedrade över att vi vid första tillfället efter fyra års verksamhet hamnade på Dagens Næringslivs Gazellista. Det satte också ribban högt! Och det faktum att vi återigen har blivit ett gasellföretag för andra året i rad sänker inte vår ambitionsnivå. Tvärtom!

Och vad är ett gasellföretag? Jo, gasellföretag står för den största tillväxten i det norska näringslivet. Vi accepterar detta med ett stort hurrah!

Kriterier för gaseller

  • Inlämnade reviderade räkenskaper
  • Minst fördubblad omsättning under fyra år
  • Omsättning på mer än 1 miljon norska kronor under det första året
  • Positiva övergripande verksamhetsresultat
  • Undvikit minskad omsättning
  • Har varit ett aktiebolag

Källa: Dagens Næringsliv, 2020

2020 började som ett jubileumsår

Vi inledde 2020 med stor entusiasm. Med en solid ekonomi i botten och med stora och goda partners i teamet var tidpunkten rätt för stora investeringar för företagets fortsatta tillväxt.

Vi lanserade stolt vår nya visuella identitet och vår helt nya webbplats i början av året. Därmed fick vi en gedigen verktygslåda som förstärker vilka vi är och hjälper till att synliggöra oss på vår spännande resa framåt.

Vi var särskilt glada över att bjuda in människor till både professionella och sociala träffar när vi flyttade in i våra helt nya lokaler i februari. Spänningen var påtaglig. Detta var helt enkelt året då Cloudworks skulle accelerera på så många områden. Och det gjorde vi – men från våra egna hemmakontor.

Från helt nya kontor till hemmakontor

Den stora inflyttningsfesten, spelkvällarna, frukostseminarierna och firandet av Cloudworks femårsjubileum ställdes in. Vi vände snabbt om och omfamnade den nya arbetsdagen för kunder, partner och oss själva – om än med hjärtat i halsgropen inför framtiden.

Vi hade redan alla de tekniska verktygen för att arbeta säkert hemifrån på plats, liksom bra verktyg för att samarbeta och kommunicera internt. Den nya situationen krävde att våra arbetsdagar var mer strukturerade än tidigare, och trots att vi satt var för sig kände vi oss närmare varandra.

Insatserna har gett tydliga resultat

Vi har haft väldigt tur. Behovet av våra tjänster och lösningar har fortsatt att öka och har varit avgörande för många av våra kunder.

Det har varit bra för var och en av oss att ha både roliga och utmanande uppgifter att ta itu med varje dag. Vi ser tydliga resultat för den insats vi lagt ner för både varje individs egen utveckling, Cloudworks som företag och för våra partners och kunder. Det känns logiskt.

Vi valde att kavla upp våra redan uppkavlade ärmar ännu mer under 2020 och ge allt för att se till att Cloudworks fortsätter att vara den arbetsplats vi ser fram emot att komma till varje dag. Även om vi för tillfället måste nöja oss med att komma dit endast digitalt!

Cloudies walking

Observera att bilderna i den här artikeln är från 2019.