En erfaren IAM-veteran ansluter sig till Cloudworks

En erfaren IAM-veteran ansluter sig till Cloudworks

Efter 15 års arbete med Identity and Access Management (IAM) är han nästan en veteran. Nu har vi nöjet att välkomna Trond Sand till Cloudworks-teamet!

– Det kommer att vara fantastiskt roligt att ha Trond ombord som IAM-rådgivare. Han har många års erfarenhet av identitetsarbete och kommer att vara en bra sparringpartner, säger Kim Sørensen, Country Manager i Danmark. 

Trond kommer att arbeta från Köpenhamn och ser fram emot att bygga upp det danska teamet som etablerades i början av 2022. Läs mer om Cloudworks + Danmark = sann kärlek!

– Jag har letat efter ett företag där jag kan ha en mer långsiktig relation med kunderna och blev väldigt intresserad när en rekryterare ringde och berättade om Cloudworks, säger Trond.

Att kunna lära känna kunden genom IAM-konsultation och implementering, samt hjälpa till att bygga upp Cloudworks i Danmark, tycker jag är väldigt spännande.

En "out-of-the-box"-medarbetare

Enligt Kim är Trond så erfaren och skicklig att han nästan kan börja jobba från dag ett; han är med andra ord "out-of-the-box" redo.

– Naturligtvis kommer han att behöva viss onboarding, men han har så mycket erfarenhet av identitetslösningar att han kommer att kunna kopplas till kunderna på en gång, säger Kim.

– Hans profil passar så bra in hos oss och jag tror verkligen att detta är rätt ställe för honom. Inte minst är han en supertrevlig och lättsam kille som kommer att vara lätt att arbeta med!

Under sina år inom IAM-området har Trond arbetat med allt från strategi och rådgivning till implementering, konfiguration, drift, optimering och compliance.

 Jag är välbekant med IAM-området, vare sig vi talar om principerna, tekniken eller kundernas utmaningar och oavsett om de redan har ett system som ska optimeras eller om de börjar från grunden utan system, säger Trond.


Glad för att det är "ett Cloudworks"

Även om Trond kommer att arbeta i Köpenhamn är det en viktig princip för Cloudworks att det inte finns några slags uppdelningar i organisationen – inte ens när det gäller geografi. Kunderna ska ha tillgång till de allra bästa resurserna för det aktuella jobbet, oavsett var de befinner sig.

Detta innebär att Trond även kommer att arbeta med norska kunder – något som han verkligen uppskattar. Han har familj och många fina minnen från Norge.

– Jag älskar Norge! Min mamma är från Trondheim och många av mina barndomssemestrar var i Norge. Så jag ser verkligen fram emot att arbeta med norska kunder och förhoppningsvis besöka landet mycket, säger han.

– Jag ser också fram emot att lära känna mina nya kollegor. Jag har redan träffat många av dem och de är verkligen begåvade människor som arbetar bra tillsammans.