Cloudworks lanserar Identity and Access Management-tjänster i Sverige

Cloudworks lanserar Identity and Access Management-tjänster i Sverige

Cloudworks öppnar ett nytt kapitel och vi expanderar nu till den svenska marknaden. Målet är att sätta nya standarder för IAM-tjänster i Sverige och tillsammans med svenska verksamheter skapa en framtid med ökad digital säkerhet.

Det är med stor glädje och förväntan vi nu kan meddela den officiella lanseringen av Cloudworks på den svenska marknaden. Det är en milstolpe som markerar början på ett nytt kapitel där vi kan föra fram vår expertis till Sverige.

Alexander Friedensburg, VD för Cloudworks, uttrycker entusiasm över den resa som Cloudworks är på:

Genom expansionen till den svenska marknaden stärker Cloudworks sin position som en av Skandinaviens ledande leverantörer av identitetslösningar. Som en fokuserad IAM-specialist har Cloudworks i över åtta år levererat IAM-rådgivnings- och implementeringsprojekt i Norge och Danmark, och vi är övertygade om att denna erfarenhet också är eftertraktad bland svenska företag.

Med Max Rosencrantz vid rodret

Det är Max Rosencrantz som ledar expansionen i Sverige som ny Country Manager och byggar upp det svenska teamet.

– Max har en gedigen erfarenhet från IAM-branschen. Han har djup insikt i organisationens utmaningar relaterade till säkerhet och kontroll, och han personifierar en handlingsinriktad ledare och en övertygande teamplayer som kan engagera hela organisationen. Dessa kvaliteter är ovärderliga i samband med den nya resa som Cloudworks är på, säger Alexander Friedensburg. 

En ny standard för IAM-tjänster 

Målet med expansionen är tydligt: Att etablera en ny standard för IAM-tjänster i Sverige. Hos Cloudworks har vi många års erfarenhet och en imponerande portfölj av framgångsrika IAM-implementeringar. Nu är vi redo att föra denna expertis vidare till de svenska företagen.
CW_illustrasjon_teamwork-1

 

En naturlig expansion till Sverige

Det är tydligt att Max Rosencrantz tar sig an rollen som ny Country Manager för Cloudworks Sverige med en stor mängd erfarenhet, nyfikenhet och engagemang.

– Vår vision för uppstarten i Sverige involverar en omfattande strategisk ansats. Ett av mina viktigaste fokusområden är att tillgodose de svenska marknadens behov inom Zero Trust-arkitektur, IAM-tjänster, privilegiehantering och automatisering. Det är områden som väcker intresse både hos mig och våra potentiella kunder, säger Max Rosencrantz.

Han berättar att det är en unik möjlighet att vara med från början vid lanseringen i Sverige, och att det är en resa han verkligen ser fram emot:

Det är en möjlighet och ett förtroende som jag värdesätter enormt. Vi ska bygga vidare på den framgångsrika modellen från Norge och Danmark och skapa en solid grund som för med sig Cloudworks expertis och innovativa tillvägagångssätt inom identitetshantering och säkerhet till den svenska marknaden. Expansionen känns på många sätt helt naturlig, då vi redan samarbetar med både privata verksamheter och den offentliga sektorn i Sverige.

MaxCloudworks ska vara synonymt med förtroende och kvalitet i Sverige

En av de tydliga målsättningarna som Max Rosencrantz tar med sig till uppgiften är att göra komplexa utmaningar enkla. Det berättar han entusiastiskt om:

– Genom att använda arkitektur baserad på intelligenta lösningar och teknologier, ska vi göra det enkelt för användare och verksamheter att skydda sin IT-miljö. Vi åtar oss att leverera lösningar som inte bara uppfyller, utan också överträffar förväntningarna från våra kunder. Cloudworks ska bli synonymt med förtroende, kvalitet och teknologisk framåtblickande i Sverige, precis som det är i Norge och Danmark.

 

IAMs värde

En robust IAM-lösning är avgörande i dagens digitala landskap. Verksamheter står inför alltmer sofistikerade cyberattacker och en ökande mängd regleringar, vilket kräver en noggrann strategi för säkerhet och dataskydd. Våra IAM-tjänster hjälper verksamheter att bygga en stabil grund för att skydda sig mot cybershot, minska risken för obehörig åtkomst och säkerställa en sömlös användarupplevelse.

CW_illustrasjon_teamwork02

 

Cloudworks har tillväxt

Det är bara ett och ett halvt år sedan Cloudworks expanderade till Danmark, och sedan dess har det gått snabbt framåt. Med nu 39 anställda fördelade över Norge, Sverige och Danmark har Cloudworks upplevt en imponerande tillväxt i hela Norden.

Kim Sørensen, Country Manager i Danmark, påpekar att det är en mycket märkbar tid för Cloudworks:

– Vi befinner oss i en riktigt spännande period för Cloudworks. Vi är på väg att etablera oss som en av Nordens mest framstående samhällen av identitetskonsulter. Cloudworks som helhet har vuxit med 30-35% under de senaste åren, och bara i Danmark har vi gått från en till sju medarbetare det senaste året.

En unik kultur

En av anledningarna till denna tillväxt, som Kim Sørensen framhäver, är den unika kulturen inom Cloudworks. Organiserade som en enhet samarbetar både konsulter och administration över landsgränserna. Det finns utrymme för professionell utveckling och kunskapsdelning mellan kollegor i vardagen.

Samarbetet över landsgränserna sker med exceptionell framgång inom Cloudworks. Vi har en helt speciell kultur – en hemlig ingrediens – som jag tror är nyckeln till att vi fortsätter vara en eftertraktad arbetsplats.

Kim Sørensen, Country Manager, Cloudworks Danmark

Med expansionen till Sverige ser Kim Sørensen fram emot att samarbeta med sin svenska motsvarighet, Max Rosencrantz:

– Max är utan tvekan den idealiska kandidaten för rollen som Country Manager för Sverige med sina många års arbete inom IAM hos ledande verksamheter i Sverige. Det ger honom en unik erfarenhet och insikt som är av stor värde för Cloudworks. Jag ser verkligen fram emot att dela erfarenheter och samarbeta med Max.

Tillsammans mot framtiden

Vi ser fram emot att även samarbeta med svenska verksamheter för att säkerställa de bästa IAM-lösningarna och tillsammans inleda en tryggare digital framtid. 

Du kan läsa mer om våra IAM-tjänster här eller kontakta oss direkt. 

 

Boka ett möteMax Rosencrantz

Vill du diskutera möjligheterna med en IAM-lösning för er verksamhet är du välkommen att boka ett möte.

→ Klicka här för att se tillgängliga tider i Max Rosencrantz kalender