Trygghet, engagemang och expertis

 

 Genom att kombinera Microsoft Entra ID med vår förstklassiga Managed Service är din verksamhet säker på en smidig och robust IAM-lösing.

 Vårt erfarna supportteam står alltid redo att garantera att din IAM-infrastruktur opererar optimalt.

  Med en dedikerad Technical Account Manager och Customer Success Manager vid din sida kan du vara trygg med att din verksamhet får kontinuerligt stöd. 

MICROSOFT ENTRA ID MANAGED SERVICES

Success Management

Vårt Customer Success-team säkerställer att din verksamhet har de nödvändiga verktygen och rätt stöd för att effektivt uppnå ert mål. Vi anpassar och vidareutvecklar din verksamhets Microsoft Entra ID-lösning löpande, så att ni kan få full nytta av er investering. Med en personlig Technical Account Manager får din verksamhet en fast sparringspartner och IAM-rådgivare och vår dedikerade Customer Success Manager ansvarar för att säkerställa er framgång.

Support

Vi är här för att hjälpa din verksamhet med Microsoft Entra ID. Verksamhetens IAM-infrastruktur är i trygga händer med vårt erfarna IAM-supportteam. Vi är alltid tillgängliga för att lösa eventuella problem, oavsett när de uppstår.

Kickstart

Våra erfarna IAM-specialister genomför en grundlig översyn av din verksamhets Microsoft Entra ID-lösning med fokus på säkerhet, prestanda och allmänt driftstillstånd. På så vis säkerställer vi att allt fungerar problemfritt, samtidigt som vi blir bättre bekanta med er specifika konfiguration. Efter hälsokontrollen presenterar vi vår rapport och ger er våra rekommendationer för vidare förbättringar.

Konsulttjänster

Vårt erfarna team av IAM-specialister och skickliga utvecklare är redo att anpassa Microsoft Entra ID till din verksamhets olika behov. Vi hjälper dig att maximera värdet av Entra ID i din verksamhet och säkerställa att lösningen fortsätter att fungera optimalt.

Erfarna IAM-specialister

 

Våra IAM-specialister och arkitekter anses vara några av de ledande säkerhetsexperterna i Norden.

Konsulterna utvecklar kontinuerligt sin kompetens genom att enbart arbeta med IAM-projekt, samt genom våra skräddarsydda program för kompetensutveckling och interna initiativ för kunskapsdelning. Dessutom bidrar det goda samarbetet med våra tekniska partners till att hålla oss uppdaterade om deras produkter och lösningar, samt trenderna inom området.

Möte

Boka ett möte med oss

 

Vill du diskutera möjligheterna för din verksamhet med våra Microsoft Entra ID Managed Services?

   Boka ett möte här!