Cloudworks och Saviynt ingår i ett strategiskt partnerskap för Identity Governance

Cloudworks och Saviynt ingår i ett strategiskt partnerskap för Identity Governance

Genom Saviynts molnbaserade Enterprise Identity Governance-lösningar med rik och användarvänlig funktionalitet för åtkomsthantering av applikationer och data stärker vi vår position som en pålitlig leverantör av ledande identitetslösningar.

Saviynt som ny teknologisk partner

Genom partnerskapet med Saviynt kan vi nu utvidga vårt utbud med nya sofistikerade lösningar. Med Cloudworks IAM-expertis och Saviynts kraftfulla lösningar för identitetsstyrning och privilegierad åtkomst ökar möjligheterna för organisationer att förbättra säkerhetsstrategierna för identitetshantering.

Alexander Friedensburg, VD för Cloudworks, ser fram emot samarbetet och de möjligheter det ger till Cloudworks kunder:

I Saviynt hittade vi en innovativ teknologipartner som på märkbart kort tid har positionerat sig som en av de ledande leverantörerna av Identity Governance-lösningar och möjligen den ledande leverantören bland molnbaserade lösningar. Trots att det är ett relativt ungt företag imponerade Saviynt oss med sin smidiga och kundfokuserade organisation.
CW_illustrasjon_security01-1

 

Saviynts molnbaserade Enterprise Identity Governance-lösningar stärker Cloudworks

Med Saviynts Enterprise Identity Cloud kan Cloudworks' kunder dra nytta av en kraftfull och anpassningsbar plattform som säkerställer intelligent kontroll över åtkomst till alla applikationer, identiteter och molnbaserade lösningar.

Denna plattform öppnar möjligheter för företag att uppnå en mer effektiv identitets- och säkerhetspraxis, strömlinjeforma processer och minska kostnader, samtidigt som den erbjuder en högre grad av flexibilitet – allt detta utan att kompromissa med säkerheten.

Vad är Identity Governance?

Identity Governance är en gren inom Identity and Access Management (IAM) som omfattar säkerhetsprocesserna som styr identiteter i en organisation. Som en viktig del av dagens cybersecurity tech-stack, låter Identity Governance dig definiera, kontrollera och övervaka användarprivilegier för att säkerställa att de överensstämmer med efterlevnad (compliance) och därmed minimera säkerhetsriskerna.

Läs mer om 7 skäl varför er verksamhet behöver Identity Governance

Gemensamma mål

Partnerskapet med Saviynt är ett resultat av gemensamma mål att leverera de bästa lösningarna för Identity Governance och privilegierad åtkomst. Matthias Frank, Partner Director för EMEA East Region på Saviynt, betonar att Saviynt redan har gjort sin närvaro känt i de nordiska länderna och har som mål att stärka sin position ytterligare med en partner som är specialiserad på IAM och PAM. Därför var Cloudworks en uppenbar ny partner.

Cloudworks imponerade oss från början. Genom detta partnerskap har Saviynts organisationer en lokal partner med en stark bakgrund inom digital identitet som kan hjälpa dem att nå sina mål för identity governance och privilegierad åtkomst i denna nya era av molnet.
 

Matthias Frank, Partner Director EMEA East Region, Saviynt 

Därför drar Cloudworks kunder nytta av omfattande och skräddarsydda lösningar som adresserar de komplexa utmaningar som företag står inför i dagens molncentrerade miljö.CW illustration system

 

En omfattande Identity Governance-lösning 

Partnerskapet med Saviynt innebär att Cloudworks kunder nu kommer att dra nytta av en paket med sofistikerade moduler för Identity Governance integrerade i en enda lösning: Saviynts Enterprise Identity Cloud.

Lösningen inkluderar:

 • Identity Governance and Administration (IGA)
  Förenklar hantering och kontroll av åtkomst genom full synlighet i alla konton, tillsammans med automatisering och maskininlärning.
 • Third-party Access Governance 
  Hanterar hela livscykeln för tredjepartsorganisationer och användare och möjliggör omedelbar avstängning och nödavstängning med efterföljande administration.
 • Application Access Governance (AAG)
  Djup och finmaskig åtkomstkontroll till många vanliga system (t.ex. SAP, Workday, Oracle) minskar risken för fusk med hantering av uppgiftsdelning över applikationer (SoD) och ger kontinuerlig övervakning av kontrollen.
 • Cloud Privileged Access Management (CPAM)
  Hanterar privilegierad åtkomst för varje applikation och minskar risken för permanenta privilegier med Just-in-Time (JIT) åtkomst.
 • Data Access Governance (DAG)
  Upptäcker, analyserar och kontrollerar åtkomst till filer med känslig data, isolerar data automatiskt och stoppar åtkomst medan säkerhetsadministratörer blir informerade.

Max

 

Låt oss diskutera Saviynts Enterprise Identity Governance-lösningar för din organisation!


Boka tid direkt i Max Rosencrantz kalender