Vi letar alltid efter talanger inom moln och IT-säkerhet

Vi letar alltid efter talanger inom moln och IT-säkerhet

Vi är passionerade på Cloudworks när det gäller digital identitet och molnsäkerhet, och vi har skapat en unik miljö som fokuserar på just detta. Vi är alltid på jakt efter talangfulla individer som delar vår brinnande passion. Kan du vara vår kommande kollega?

Vår passion för det vi gör skapar en dynamisk kultur där kunskap och erfarenhet delas, samtidigt som vi utmanar varandra när det behövs. Genom att arbeta tillsammans utvecklas vi och samspelar för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, samtidigt som vi har kul på jobbet.

Vårt fokusområde Identity and Access Management (IAM)

IAM är ett omfattande expertområde som sträcker sig från informationssäkerhet, governance och informationsarkitektur till programmering och infrastruktur. I ett typiskt IAM-projekt hjälper vi företag att utveckla en identitetsstrategi genom att analysera organisationsstrukturen och befintliga processer.

Läs mer om Identity and Access Management här.

Vem är du?

  • Du är en varm person med ett gott sinne för humor
  • Du är yrkeskunnig, nyfiken, flexibel och en bra lagspelare
  • Du delar vår filosofi att teknik och informationssäkerhet är två sidor av samma mynt
  • Du är utbildad inom IT och har redan arbetat i några år och vill nu bygga vidare på din karriär inom det viktigaste som händer på IT-fronten idag
  • Du ser möjligheterna i att vi är ett ungt företag i stark tillväxt och tycker att det är spännande att vara med och utveckla företaget vidareIllustration

 

Är du vår nya kollega?

Skicka oss en kort introduktion om dig själv, belys dina kunskaper och erfarenheter, samt ditt CV. Glöm inte att nämna varför du är intresserad av att vara med i Cloudworks-teamet.

E-postadressen till vår HR- och organisationschef är marlene.pettersen@cloudworks.se